Lijst met races - Prikbord

Vanuit dit scherm kunt u van een bepaalde race het prikbord kiezen, dat u wilt wijzigen, inzien of bekijken. Van elke te kiezen race worden de naam, de startdatum en de toegankelijke prikborden getoond.

Elke race heeft 3 typen prikborden, te weten:
OFFICIËLE MEDEDELINGEN: Dit is het prikbord waarop de wedstrijdleiding alle officiële mededelingen publiceert. Eenmaal geplaatste berichten kunnen niet meer worden verwijderd, hooguit herroepen door een nieuwe officiële mededeling.
DEELNEMERS PRIKBORD: Het prikbord, waarop alle deelnemers en hun bemanningsleden notities kunnen plaatsen, wijzigen en verwijderen. Elk bericht vermeldt optioneel het e-mailadres en de website van degene, die het bericht heeft geplaatst. In de kop van elk bericht is aangegeven welk deelnemend schip het betreft en of het bericht is geplaatst door de “Schipper” of door een “Bemanningslid” van dit schip.
ALGEMEEN PRIKBORD: Dit is het prikbord, waarop alle geregistreerde gebruikers van MijnZeilwedstrijden notities kunnen plaatsen, wijzigen en verwijderen. Elk bericht vermeldt optioneel het e-mailadres en de website van degene, die het bericht heeft geplaatst.

Door op de naam van een prikbord te klikken worden de berichten van dat prikbord getoond en hebt u eventueel de mogelijkheid om eigen berichten te verwijderen, te wijzigen of toe te voegen.

Tip-1: De lijst van races kan anders worden gesorteerd door op de namen van de kolommen bovenaan de lijst te klikken. Door nog een keer te klikken wordt de sorteervolgorde omgekeerd.