Registreren als gebruiker

De AANMELDEN pagina wordt getoond als de functie "Registreren als nieuwe gebruiker" geactiveerd is vanuit de LOGIN pagina. Met behulp van deze pagina worden een aantal voor MijnZeilwedstrijden benodigde gegevens vastgelegd.

Alle met een "*" gemerkte velden zijn verplicht in te vullen velden. Indien u na het invullen van de velden op de VERZENDEN knop drukt, worden alle ingevulde velden gecontroleerd of ze acceptabel zijn. Indien dit niet het geval is zal bij de ‘foute’ velden een opmerking staan en dient u de waarde van het veld te verbeteren. Indien alles acceptabel is, krijgt u de gelegenheid om uw registratie te bevestigen door op de BEVESTIGEN knop te drukken. Zodra u dit hebt gedaan wordt er een email verzonden met een wachtwoord naar het door u opgegeven e-mailadres. Met dit e-mailadres en dit wachtwoord kunt u zich vervolgens aanmelden bij MijnZeilwedstrijden.

De verschillende in te vullen gegevens spreken meestal voor zich. Van een paar velden is nog wel iets te zeggen:

1. E-mailadres. Dit adres dient ter identificatie van de deelnemer en speelt daarom een centrale rol in het geheel.
2. Website. Indien u beschikt over een eigen website voor uw boot of voor een reisverslag en u voert hier de URL van deze website in, dan zal via de deelnemerslijsten en andere lijsten deze website opvraagbaar zijn.
3. Arts. U kunt aangeven of u wel of niet een arts bent. Dit gegeven kan worden gebruikt om bij medische kwesties te bepalen of er een arts in de buurt is en om eventueel een arts in te schakelen.
4. Kledingmaat. Vaak worden door een organiserende wedstrijdorganisatie T-shirt met logo van de wedstrijd uitgereikt aan de deelnemers. Door hier aan te geven welke maat u graag wilt hebben, heeft de wedstrijdorganisatie misschien iets meer houvast over de aantallen in de toekomst te bestellen maten.

Privacy De geregistreerde gegevens dienen uitsluitend voor de correcte afhandeling van zeilwedstrijden en zullen nooit aan derden worden gegeven dan wel verkocht dan wel ter beschikking worden gesteld.